profile-image

LaCiccia

Poor kde
Timer Plasmoid Companion Script

Utilities 1 comment

Score 56%
56 Likes
44 Dislikes
Mar 11 2010
Hi,
I'm not very familiar with scripting, however I'm eager to learn how to work your script. I've downloaded the file on my Debian 7.3 KDE machine with Google Chrome browser. It saved it automatically as a Download KDE-Apps.org.txt file.
  • Is the extension of the file, ok?

  • Now, where do I move it? I've got nothing in ~/.local/bin, only got a folder in ~/.local/share

  • Where is this ~/.bash_profile file? I can't find it in my system.

  • Can you be a little more specific, please? I have Debian KDE desktop, as mentioned above. - Mar 28 2014
    Countdown Timer

    Plasma 4 Widgets 2 comments

    Score 60%
    60 Likes
    40 Dislikes
    Jul 17 2011
    Hi there!
    Thank you for this plasmoid, it works just nice! Can you please add a sound such as a "ding" or something of the sort? Alternatively, what command can one run when the countdown is over? (I'm on Debian 7.3 KDE) - Mar 28 2014
    Equinox GTK Engine

    GTK2 Themes 257 comments

    Score 75%
    75 Likes
    25 Dislikes
    Apr 27 2011
    Hi!
    I have Debian 7.3 Wheezy, KDE desktop. How do I remove the engine? I followed your instructions when you said to do the following:
  • ./configure --prefix=/usr --enable-animation

  • make

  • make install

  • and everything installed correctly (at least so I think). But now that I have experimented with it, how do I uninstall it? What commands do I have to give in the terminal? - Feb 21 2014
    Aeri

    QtCurve 25 comments

    Score 69%
    69 Likes
    31 Dislikes
    Dec 31 2013
    Thank you for your quick response. Unfortunately in the process of intalling Nvidia drivers, I've shutdown X server and lost my Debian desktop. I'll have to put off tweaking Debian for while, I must first configure xserver. - Jan 03 2014
    Hi there!
    I got Debian 7.3 Wheezy KDE. I'm trying to replicate the picture you put up but my system can't download the Compass theme. Gives error saying "Can't install because of server timeout" (System Settings > Application Appearance > Icons > Get New Theme). I tried to install Fluorine.zip theme manually but Debian still doesn't recognize it, says "this format is not supported".

    Also, I followed README file but how do I install the AuroraeThemes folder's content? - Jan 02 2014
    Wetterhorn

    Wallpaper Other 12 comments

    Score 68%
    68 Likes
    32 Dislikes
    Aug 11 2005
    ...however, clicking "download" can't find the file! - Apr 07 2013
    I prefer the 2nd one, it shines more - Apr 07 2013
    Tomatoid

    Plasma 4 Widgets 78 comments

    Score 68%
    68 Likes
    32 Dislikes
    Nov 24 2014
    FINALLY!!
    After installing "qt-mobility" package and uninstalling Tomatoid, I rebooted, re-installed Tomatoid and now it's there in the sys tray. So is the volume icon.

    I tried Tomatoid: it's great, just what I was looking for. Good job!

    Thanks for taking the time to solve my problem. When you told me to install the package, I thought you were referring to "qtmultimediakit" although initially the "qt-mobility" package didn't come up in my Package Installer (had some problem with repositories, but that's another story). Anyway, thanks a lot. - Apr 07 2013
    No, I'll do it right now.

    Also, ever since I placed Tomatoid next to the volume icon in the sys tray, the volume icon is also gone. So now I'm left with 2 empty spots in the sys tray. Don't know if the two things are connected, but Amarok is not starting at all.

    I'll uninstall Tomatoid, reboot, then try installing it again via Terminal. - Apr 07 2013
    Once I add the widget to the System Tray, I can nor see the red tomato icon nor do I know how to activate it. What do I do, should the tomato icon miraculously appear? Right-clicking the empty spot now, only shows "Tomatoid Setting".
    I installed "libqtmultimediakit1" but still no sign of the tomato in the System Tray, maybe I need to reboot. Will keep updated. - Apr 06 2013
    Once I add the widget to the System Tray, I can nor see the red tomato icon nor do I know how to activate it. What do I do, should the tomato icon miraculously appear? Right-clicking the empty spot now, only shows "Tomatoid Setting".
    I installed "libqtmultimediakit1" but still no sign of the tomato in the System Tray, maybe I need to reboot. Will keep updated. - Apr 06 2013
    I did that:

    --------------------------------------------------
    [aliquis@localhost Downloads]$ plasmapkg -u 152459-tomatoid.plasmoid
    Successfully removed tomatoid
    Successfully installed /home/aliquis/Downloads/152459-tomatoid.plasmoid
    [aliquis@localhost Downloads]$

    --------------------------------------------------

    Still can't get the icon in the System Tray nor do I know how to activate it. There's only a blank spot where the icon should be. Do I install those missing packages? (see previous post, please). - Apr 06 2013
    BTW I downloaded the package from this page to my ~/Downloads folder. Is it ok or do I have to move it? I mean I tried installing it via Get New Widgets -> Install Widget From Local File... from Widget Explorer and then choosing the package from the Downloads folder but it says it can't install it. - Apr 06 2013
    Quote:

    execute

    plasmoidviewer ~/.kde4/share/apps/plasma/plasmoids/tomatoid/


    ---------------------RESULTS------------------------------------------

    [aliquis@localhost ~]$ plasmoidviewer ~/.kde4/share/apps/plasma/plasmoids/tomatoid/
    plasmoidviewer(14077)/libplasma Plasma::DeclarativeWidgetPrivate::errorPrint: "file:///home/aliquis/.kde4/share/apps/plasma/plasmoids/tomatoid/contents/ui/main.qml
    Error loading QML file.
    21: module "QtMultimediaKit" is not installed
    "
    QDeclarativeComponent: Component is not ready
    plasmoidviewer(14077)/libplasma Plasma::DeclarativeWidgetPrivate::errorPrint: "file:///home/aliquis/.kde4/share/apps/plasma/plasmoids/tomatoid/contents/ui/main.qml
    Error loading QML file.
    21: module "QtMultimediaKit" is not installed
    "
    [aliquis@localhost ~]$
    ------------------END-OF-RESULTS------------------------------------- - Apr 06 2013
    Hi,
    Can you help me install it properly, please? I'm running Mageia 2 i586 (32 bit)
    I installed it as a Plasma widget from Task Manager bar but I can't even see the icon in the system tray. There's only a blank spot where it's supposed to appear. How do I start it? Do I need to reboot the system? - Apr 05 2013